Info

Poginula 22 učenika u urušavanju škole u Nigeriji

Brzinometar

Vozio 200 km/h, dva i po puta brže od ograničenja

Policija je danas saopštila da je na putu Pančevo - Vršac kod Alibunara uhvatila vozača koji je automobil vozio dva i po puta brže od dozvoljenih 80 kilometara na sat.

Vučić o projektu Jadar: Ne zanima me odluka Ustavnog suda

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da mu ne pada na pamet da se na bilo koji način lično saglasi sa projektom Jadar ako bi to ugrozilo opstanak ljudi i kompletnog ekosistema i na bilo koji - veći ili manji način - ugrozilo životnu sredinu u Jadru i Rađevini.

Ukrajina traži optužnicu Međunarodnog suda protiv Rusije zbog bombardovanja dečije bolnice

Ukrajinski državni tužilac Andrij Kostin zatražio je da Međunarodni krivični sud u Hagu podigne optužnicu protiv Rusije zbog nedavnog raketnog napada na dečiju bolnicu u Kijevu.

Sindikat apeluje da se klimatizuju vrtići i jaslice

Nezavisni sindikat prosvetnih radnika Srbije (NSPRS) apelolavao je danas da nadležni organi, pre svega lokalne samouprave, hitno klimatizuju sve vrtiće i jaslice.

Alkoholisanost, ubodi insekata, alergije: Hitne službe imale 57 intervencija prve večeri Egzita

Hitna pomoć je prve večeri festivala Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi imala 57 intervencija, javlja danas portal 021.rs.

Na granicama redovi, ali nema kolapsa

Na putničkim terminalima graničnih prelaza Horgoš, Preševo i Gradina stvaraju se kolone, ali bez dužih zadržavanja, dok teretna vozila na Batrovcima čekaju osam sati, javlja danas Radio-televizija Srbije.

Antifašisti sprečili proslavu „Dana oslobođenja Srebrenice“ u Novom Sadu

Građani koji su se odazvali na poziv antifašističkih organizacija sprečili su proslavu "Dana oslobođenja Srebrenice" u Novom Sadu.

RTS: Dragan Stojković Piksi ostaje selektor Srbije

Dragan Stojković Piksi ostaje selektor reprezentacije Srbije uprkos lošem rezultatu na Evropskom prvenstvu, nezvanično danas saznaje RTS.

Predsednik Finske: Orban nije imao mandat ni EU ni NATO da razgovara sa Putinom

Nema smisla razgovarati sa totalitarnim režimom koji krši odredbe međunarodnog prava, ocenio je Stub u Vašingtonu, tokom samita NATO.

Zemljotres potresao Mladenovac: Podrhavatanje se osetilo i u Beogradu, Požarevcu, Velikoj Plani

Zemljotres jačine 3,6 stepeni potresao je danas u 14.40 Mladenovac, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.