Dobrica Veselinović: Apsolutno prihvatljivo da smo 3. juna na istoj tački sa SSP-om i ProGlasom

„Odmah 3. juna treba da se nastavi kampanja razvlašćivanja SNS svuda. Moramo da se spremamo za sledeće borbe, izazove“, rekao je Veselinović

Dobrica Veselinović (Foto: FoNet/Milica Vučković)

Dobrica Veselinović, kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste „Biram Beograd“, veruje da neće izgubiti izbore i poručio da promene počinju sa lokalom.

Kampanja razvlašćivanja SNS svuda

„Odmah 3. juna treba da se nastavi kampanja razvlašćivanja SNS svuda. Moramo da se spremamo za sledeće borbe, izazove“, rekao je Veselinović u emisiji Iza vesti za N1.

„Izbore nećemo izguibiti, odlučili da izađemo na izbore i da se borimo. Imaćemo hiljade odbornika koji će učiniti političku dinamiku potpuno drugačijom“, poručio je.

Bez iluzije da će izbori biti fer

Veselinović ne gaji iluziuje da će junski izbori biti fer, ali kaže da će verovati rezultatima koji su njihovi kontrolori obradili. Kako je istakao, kotrolora če biti na svakom biračkom mestu. Prema njegovim rečima, promena koja počinje odozdo, počinje kada se opozicija ujedini i kada izlazi na izbore.

„Moj odgovor je da borba nikad neće stati, ni 2. ni 3. juna. Naša odgovorost i uloga je da se borimo“, rekao je Veselinović.

Ujedinjena opozicija, ipak, postoji

Opozicija, kako je naveo, sarađuje dobro i izlazi zajedno u velikom broju gradova i opština, osim u Beogradu.

„To što ne izlazi zajedno u Beogradu je taktičko razilaženje“, naveo je Veselinović dodajući da mu je apsolutno prihvatljivo da se 3. juna ponovo nađu na istoj tački sa SSP-om, ProGlasom.

O izjavi Marinike Tepić

Osvrćući se na izjavu Marinike Tepić, potpredsednice SSP da je ljuta na Radomira Lazovića iz Zeleno-levog fronta što u svojim izjava pokušava da ponizi one koji su u decembru štrajkovali glađu zbog izbornih uslova, Veselinović kaže da ih smatra kontraproduktivnim.

„Moje srce je puno ljubavi za sve te ljude. Ja njih i sve nas vidim kao ozbiljne opozicionare“, naveo je on.

N1

Pročitajte i: