Napadnut i teško povređen aktivista Zeleno-levog fronta

Aktivista Zeleno-levog fronta je napadnut i teško povređen u noći između ponedeljka i utorka na Zvezdari, saopštio je danas ZLF. „Trojica maskiranih napadača sa kapuljačama i palicama, napali su ispred kuće našeg člana koji je nosio majicu Zeleno-levog fronta uzvikujući: ‘Hoćeš borbu, ti si za borbu!?’“, navodi se u saopštenju. Aktivisti ZLF je „slomljeno rebro,…

Ilustrativna fotografija (Izvor: Envato)

Aktivista Zeleno-levog fronta je napadnut i teško povređen u noći između ponedeljka i utorka na Zvezdari, saopštio je danas ZLF.

„Trojica maskiranih napadača sa kapuljačama i palicama, napali su ispred kuće našeg člana koji je nosio majicu Zeleno-levog fronta uzvikujući: ‘Hoćeš borbu, ti si za borbu!?'“, navodi se u saopštenju.

Aktivisti ZLF je „slomljeno rebro, kao i naočare koje je nosio, pomoć je potražio u Urgentnom centru, a napad je prijavljen policiji“. „Živimo u zemlji u kojoj niko nije siguran, a posebno ako se suprotstavi kriminalnoj hobotnici Srpske napredne stranke. Samo je pitanje ko je sledeći i da li će se neko iz najbližeg okruženja naći na putu batinašima iz SNS“, ističe ZLF.

„Uprkos napadima, zastrašivanjima, podmetačimama, medijskim blaćenjima, praćenju, prisluškivanju, kao i svim vrstama sabotaža kriminalnog naprednjačkog režima, mi biramo borbu i od nje ne odustajemo“, poručio je Zeleno-levi front.

FoNet