Đoković posle incidenta u Rimu: Dobro sam, odmaram

Đoković je u Rimu nakon meča doživeo neprijatnost kada ga je udarila u glavu flašica sa vodom dok je delio autograme pri izlasku sa terena.

Novak Đoković (Foto: FoNet / AP)

Srpski teniser Novak Đoković objavio je jutros da je dobro nakon što je u Rimu prethodne večeri pala flašica sa vodom na njegovu glavu.

„Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram u hotelu sa oblogom od leda. Vidimo se u nedelju“, napisao je Đoković na društvenoj mreži X.

Đoković je u petak pobedio Korantana Mutea u drugom kolu mastersa u Rimu, ali je nakon meča doživeo neprijatnost kada ga je udarila u glavu flašica sa vodom dok je delio autograme pri izlasku sa terena.

Đokoviću je ukazana medicinska pomoć i sanirana posekotina koju je zadobio, ali je zbog mučnine i vrtoglavice otkazao konferenciju za medije.

Ispostavilo se da je incident u Rimu bio nesrećan splet okolnosti pošto se, kako su saopštili organizatori i kako se vidi na snimcima, jedan momak sagnuo da mu Đoković potpiše autogram, a metalna flašica sa vodom mu je iskliznula iz ranca i pogodila srpskog tenisera u glavu.

Đoković će u nedelju u trećem kolu mastersa u Rimu igrati protiv Čileanca Alehandra Tabila.

FoNet