Dobrica Veselinović za „Vreme“: Izlazimo na izbore da pobedimo

„Promene su itekako moguće i većina Beograđana naprednjačkoj vlasti hoće da vidi leđa“, smatra Veselinović

Dobrica Veselinović (Foto: FoNet/Milica Vučković)

„Zeleno levi front, kao i druge kolege – iz Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana, ekološkog ustanka, Narodnog pokreta Srbije i Novog lica Srbije – su izgradili organizacije i ostvarili na izborima u decembru najbolji rezultat opozicije od kako je pre 12 godina SNS došao na vlast. I to i pored svih opstrukcija, nasilja, zloupotreba, malverzacija. I to je tek početak. Zamislite šta ćemo sve uraditi u narednom periodu“, kaže za „Vreme“ kandidat za gradonačelnika koalicije „Biram Beograd“ Dobrica Veselinović.

Šta će uraditi u Beogradu

„Naš plan podrazumeva otvaranje i reviziju svih štetnih ugovora kao i pokretanje tužbi i procesa pred domaćim i stranim sudovima, kako bi odgovorni za situaciju u gradu konačno bili pravedno procesuirani“, tvrdi Veselinović.

Između ostalog, obećava optimizaciju mreže linija i polazaka javnog prevoza, uvođenjem brzih ekspres linija, širenjem mreže žutih traka, ulaganjem u šinske sisteme i širenje mreže tramvajskih šina i ubzavanje tramvajskog saobraćaja, kao i produžavanje linija BG voza, ali i izgradnju novih dječijih vrtića.

I za kraj

„Promene su itekako moguće i većina Beograđana naprednjačkoj vlasti hoće da vidi leđa“, smatra Veselinović. „Samo 2. juna treba da odu do svog biračkog mesta i glasaju za one koji žele da rade u njihovom, a ne u interesu investitora bliskih SNS-u“.

F.Š. / Vreme

Više o ovoj temi čitajte na: