Novosadska opozicija podnela prijavu zbog uništavanja bilborda sa predizbornom reklamom koalicije

Novosadska opozicija „Udruženi za slobodan Novi Sad“ koju čini koalicija NADA, sve stranke Srbije protiv nasilja, pokret Bravo i Vojvođani LSV, podnela je prijavu protiv NN lica zbog uništavanja bilborda sa predizbornom reklamom koalicije, saopšteno je danas iz te koalicije.

Foto: Udruženi za slobodan Novi Sad

„Ovo je slika i prilika agresije, netolerancije, bahatosti koja vlada već 12 godina, ali i dobar primer zašto vlast treba da se menja. Više od jedne decenije je na delu stalna propaganda u našem društvu da je opozicija neprijatelj i da je treba uništiti, pa je sve dozvoljeno i nasilje i uništavanje imovine“, izjavio kandidat za odbornika Skupštine grada Novog Sada Miran Pogačar.

On je pozvao građane da glasaju za listu koju predstavlja, ako žele da „Novi Sad bude kao što je uvek bio, pitom, miran, bezbedan i tolerantan, koji prihvata različitosti“.

„Udruženi za slobodan Novi Sad poručuju da ovakvi izlivi agresije prema nama nas neće ni zaplašiti, ni obeshrabriti da nastavimo sa borbom za promenu sistema vrednosti u Novom Sadu i grad po meri građana, gde će biti dobrodošli i oni koji drugačije misle“, poručili su iz te kolaicije.

FoNet