Direktor vodovoda u Boru podneo ostavku zbog ubistva Danke Ilić

Direktor Vodovoda Bor Goran Pavić podneo je ostavku na svoju funkciju iz moralnog razloga jer su zaposleni tog preduzeća osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice.

Foto: Miljko Stojanović

Direktor borskog javnog preduzeća Vodovod Goran Pavić podneo je jutros ostavku iz moralnih razloga, preneo je portal „bor 030“.

Iz moralnih razloga podnosim neopozivu ostavku na mesto direktora JKP Vodovod Bor, s obzirom da su osumnjičeni za ubistvo deteta zaposleni u ovom preduzeću i da postoji osnovana sumnja da su izvršili ovo gnusno ubistvo u toku radnog vremena, službenim vozilom u toku obavljanja radnog zadatka, naveo je Pavić u pisanoj izjavi medijima.

On je najavio da će pokrenuti krivične i sve druge zakonom propisane postupke protiv dvojice osumnjičenih radnika, ali i svih drugih zaposlenih odgovornih lica u preduzeću kojim su svojim propustom, činjenjem ili nečinjenjem doprinela da oni ostanu na slobodi 10 dana.

Pavić je istakao da se javno preduzeće i on lično ograđuju u svakom pogledu, kako krivičnom, tako i materijalnom, od postupka i radnji osumnjičenih radnika. (FoNet)

Pročitajte i: